Dolar 32,4534
Euro 34,7838
Altın 2.439,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Emirdağ’da hoparlör ve teyp çalan bir kişi tutuklandı

Emirdağ’da hoparlör ve teyp çalan bir kişi tutuklandı
2

Emirdağ’da hoparlör ve teyp çalan bir kişi tutuklandı… Afyon’un Emirdağ ilçesinde bir otomobile ait olan teyp ve hoparlörleri çalan iki kardeşten biri tutuklandı. Şahısların geçtiğimiz haftalarda bir vatandaşın tadilat için çıkardığı kalorifer peteğini çalıp götürdükleri anların güvenlik kamera kayıtları da ortaya çıktı.

Kurumsal Web Tasarım

Gözaltına alınan kardeşlerden biri tutuklandı

Bahse konu olan olay, Emirdağ ilçesi İnkılap Mahallesi’nde gerçekleşti. Öğrenilen bilgilere göre, mahallede park halinde bulunan bir otomobilden teyp ve hoparlörler çalındığı yönünde bir ihbar alan Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçerek konuyu araştırdı. Ekipler bölgede yaptıkları çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren kişilerin Ü.E. (22) ve M.E. (18) adlı kardeşler olduğunu tespit etti. Oto faresi kardeşleri gözaltına alan ekipler şahısların çaldıkları malzemeleri ise piyasa değerinin altında L.Y., adlı bir kişiye sattığını belirledi. Gözaltına alınan kardeşler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan Ü.E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kalorifer peteği de çalmışlar

Diğer taraftan, ekipler çalınan malzemeleri L.Y.’den alarak sahibine verdi. Ekipler, aynı kardeşlerin bir vatandaşın tadilat sebebiyle söküp apartmanın giriş koridoruna koyduğu kalorifer peteklerini çalarak hurdacıya sattığını da belirledi.

Afyon Haber – Emirdağ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.