Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 22°C

DPÜ’den atletizmde 11 madalya ve Türkiye ikinciliği

DPÜ’DEN ATLETİZMDE 11 MADALYA VE TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ

DPÜ’den atletizmde 11 madalya ve Türkiye ikinciliği
2

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Bursa Uludağ Üniversitesinde düzenlenen Üniversiteler Arası Salon Atletizm Türkiye Şampiyonasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin erkek takımı Türkiye ikincisi oldu.

Kurumsal Web Tasarım

Bursa Uludağ Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen yarışmalarda, Dumlupınar Üniversitesi sporcularından Orhan Baştürk yüksek atlamada ve Ali Çolak ise üç adım atlamada altın madalya kazandı. Çolak, ayrıca uzun atlamada da gümüş madalya elde ederek üniversiteye bir madalya daha kazandırdı.

Gülle atmada Melip Gökalp, 60 ve 200 metre koşularda Hasan Çağrı Akan, 3 bin metrede Sabriye Güzelyurt ile birlikte Batuhan Yıldız, Berke Balkesen, Sefa Döner ve Hasan Çağrı Akan’dan kurulu 4×200 metre bayrak takımı yarıştıkları kategoride ikincilik elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldular. 800 metre koşuda Kerem Yetişir, 3 bin metrede İbrahim Subaşı ve gülle atmada Menekşe Nur Fırat ise bronz madalya kazanarak podyuma çıkma başarısı gösterdiler.

Toplamda 11 madalya kazanan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, erkekler kategorisinde şampiyonayı Türkiye ikincisi olarak tamamladı.

Konuyla ilgili Spor Bilimleri Fakültesinden yapılan açıklamada ” Öğr. Gör. Dr. Ahmet Korkut Yapıcı yönetiminde kazanılan bu büyük başarıdaki katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’a, Spor Bilimleri Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Çetin Özdilek’e ve değerli öğretim üyelerimize, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürer’e ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” denildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.