Dolar 32,5496
Euro 34,9912
Altın 2.420,94
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Kadınlar Sabah Sporunda Bi̇r Araya Geldi̇ler

BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN PAZAR GÜNLERİ KADINLAR İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN ÖZEL SABAH SPORLARININ İKİNCİSİ OSMANGAZİ MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bilecik Belediyesi tarafından pazar günleri kadınlar için gerçekleştirilen özel sabah sporlarının ikincisi Osmangazi Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik Belediyesi spor eğitmenleri ile bir araya gelen kadınlar, sportif aktivitelerini yaptı. Sosyal belediyecilik anlamında güzel projeleri uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, mahalle konakları yanındaki spor sahalarında mahalle sakinlerini buluşturuyor.

Bilecik Belediyesi Spor Eğitmeni Songül Sağdaş, Bilecik Belediyesi tarafından her hafta pazar günleri gerçekleştirilen spor etkinlikleri çerçevesinde kadın mahalle sakinleriyle buluştuklarını belirterek, “Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sabah sporumuzu yapıyoruz. Belediyemizin spor salonlarında da bu yönde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Etkinliğimiz çok güzel ve renkli oluyor. Bizlere ve mahalle sakinlerine bu imkanı sundukları için Başkan Vekilimiz Melek Mızrak Subaşı’na çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Mahalle sakinleri de düzenlenen programın çok faydalı olduğunu belirterek, katkıları dolayısıyla Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.