Dolar 32,5678
Euro 34,9466
Altın 2.425,29
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

DPÜ yönetiminde görev değişimi

DPÜ YÖNETİMİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

DPÜ yönetiminde görev değişimi
2

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) Prof. Dr. Şahmurat Arık, Rektör Yardımcılığı görevine getirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Rektör Yardımcısı makam odasında düzenlenen devir teslim törenine, Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Hasan Göçmez, Rektör Yardımcılığı görevini devreden Prof. Dr. Atilla Batur ve Rektör Yardımcılığı görevine getirilen Prof. Dr. Şahmurat Arık ile Genel Sekreter Vekili Yusuf Çetin katıldı.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Prof. Dr. Kazım Uysal,” Prof. Dr. Atilla Batur’a teşekkür ediyorum. Çalıştığımız süre boyunca kendisinin gayretini, özverisini, fedakarlığını gördüğüm gibi sizler de buna şahit oldunuz. Bu makamlar bir bayrak yarışıdır. Prof. Dr. Atilla Batur hocamızın yerine gelecek olan Prof. Dr. Şahmurat Arık hocam da gayretli, kuruma katkı sağlamayı niyet etmiş arkadaşlarımızdan birisidir. Prof. Dr. Şahmurat Arık’ın layıkıyla bu makamı temsil edeceğine inanıyorum. Prof. Dr. Atilla Batur’a teşekkür ediyor, Prof. Dr. Şahmurat Arık’a da yeni görevinde başarılar diliyorum. Kurumumuzu hep beraber daha ileriye götüreceğimize inanıyorum, hayırlı olsun” dedi.

Devir teslim töreninin sonunda Rektör Uysal, Prof. Dr. Batur’a ve Prof. Dr. Arık’a çiçek takdiminde bulunarak kendilerine ve katılımcılara teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.