Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Domaniç’teki okul kütüphanelerine kitap bağışı

DOMANİÇ’TEKİ OKUL KÜTÜPHANELERİNE KİTAP BAĞIŞI

Domaniç’teki okul kütüphanelerine kitap bağışı
2

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, kütüphanelere kitap bağışlarıyla öne çıkan Zeki Aktürk’ün yeni bağışladığı kitapları Zeki Aktürk ve eşiyle birlikte Domaniç ilçesindeki okul kütüphanelerine teslim etti.

Kurumsal Web Tasarım

Domaniç ilçesinde bulunan Karaköy İlkokulu ve Ortaokulu, Vakıfbank 50. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu, Çamlıca İlkokulu ve Ortaokulu, Ilıcaksu İlkokulu, Muratlı İlkokulu ve Ortaokulu, Çukurca Veli Selçuk İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk ve kitap bağışçısı Zeki Aktürk öğrencilerle bir araya gelerek okul kütüphanelerine kitaplarını teslim ettiler. Müdür Hasan Başyiğit, öğrencilerin bu bağışlarla daha kitaba ulaşma imkanı elde ettiğini ifade ederek, öğrencilerin daha çok okumalarını istediklerini belirtti. Başyiğit, öğrencilik döneminde okumanın alışkanlık haline gelmesinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, okul ziyaretlerinde öğretmenler öğretmenlerle bir araya geldi ve okullardaki eğitim öğretim ile ilgili bilgi aldı. Okullara kitap bağışının ardından Müdür Başyiğit ve Zeki Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde Zeki Aktürk’e yaptığı kitap bağışlarından dolayı plaket verildi. Başyiğit, Zeki Aktürk’e eğitime yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.