Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Didim’de yoga heyecanı

Didim’de yoga heyecanı
2

Aydın’ın Didim ilçesinde gerçekleştirilecek olan Yoga etkinliği, yoga severlerde büyük heyecan yaşattı.

Kurumsal Web Tasarım

AYDIN (İGFA) – Organizasyon kararının verilmesiyle birlikte yoga severlerin büyük ilgisiyle karşılaşılan etkinlik 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Duja Didim Hotel’in doğa ile içiçe harika ortamında gerçekleştirilecek.  

Organizasyonun, yoga ve meditasyon pratikleri ile tanışmak isteyenler ile başlangıç seviyesindeki kişiler için uygun olduğunu belirten yoga eğitmeni Pınar Çandır; “5 yıl önce ufak bir hayalle başlayan Yogabumu hikayesi; marka olma yolunda ilerleyen bebek adımlarımla, içimdeki heyecanımla ve etrafımdaki tüm güzel kalplerin enerjisiyle yazılmaya başlıyor. 

Organizasyonlarımıza yoga severlerin her zaman yoğun ilgisi oluyor. Şimdi yine harika bir organizasyon ile tüm yoga severleri doğa ile içiçe olan etkinliğimize bekliyoruz. Yoga severler, program hakkında detaylı bilgi almak için etkinlik koordinatorümüz Duygu Kıratlı Gökçe’ye mesaj iletebilir ya da  0534 488 47 59 numaralı telefondan kendisine ulaşıp detaylı bilgi alabilirler. Şimdiden tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.