Dolar 32,3068
Euro 35,0599
Altın 2.307,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Cumhuriyet filmi iddialı oyunculara emanet

Cumhuriyet filmi iddialı oyunculara emanet
2

Cumhuriyet’in son 24 saatinde neler yaşandı? İşte o günün hikayesini anlatan, Cumhuriyet filmi geliyor.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Taş Mektep, Ankara Yazı (Veda Mektubu ) ve Sadece Bir Gece gibi önemli filmlerin yapımcıları Galip Güner ve Elin Ecealp, Cumhuriyet’in 100. Yılını kutlayacağımız 2023’te vizyona sokacakları bu büyük projelerini, “Cumhuriyet” filmini anlattı.

Geçen yıldan bu yana SADECE BİR GECE, AŞKIN ÖMRÜ, SOYGUN VE İLİŞKİ DOKTORU adlı 4 film çektiklerini, SON ŞANS ve İŞİN ASLI adlı iki filmin de çekimlerinin devam ettiğini söyleyen Elin Ecealp, Cumhuriyet projesinin heyecanının çok başka olduğunu söyledi. Birkaç yıldır bu proje ile ilgili çalıştıklarını ve artık son aşamaya gelmenin heyecanını yaşadıklarını belirten Galip Güner, “Filmi Cumhuriyet’in 100. Yılında ülkemize armağa etmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Oyuncu kadrosunun oluşturullması için de büyük gizilik ve titizlik içinde çalışma yürütüldüğünü söyleyen Galip Güner ise, başrol oyuncuları ile ilgili bir isim dillendirmekten kaçındı. Murat Yıldırım ve Çağatay Ulusoy’un adları ile ilgili alınan duyumlarla ilgili imza aşamasına gelmeden isim vermenin doğru olmadığını, yakında basın toplantısıyla oyuncu kadrosunu açıklayacaklarını ama zirvedeki iddialı isimlerle görüştüklerini söyledi.

Dönemin atmosferini yaşatması açısından mekan, kostüm ve aksesuarlar için çok yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyleyen yapımcılar, özellikle Atatürk’ün kostümleri için çok hassas davrandıklarını belirtiyorlar. Bu yıl çekimleri başlayacak filmin 2023’te vizyona girmesi planlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.