Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Çocuklar Havacılık Ve Teknoloji̇ Parkını Çok Sevdi̇

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NİN VECİHİ HÜRKUŞ HAVACILIK VE TEKNOLOJİ PARKI’NI ZİYARET EDEN 5-6 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR, MERKEZİ GEZEREK HAVACILIK HAKKINDA BİLGİLER ALDI.

Tepebaşı Belediyesi’nin Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nı ziyaret eden 5-6 yaş arası çocuklar, merkezi gezerek havacılık hakkında bilgiler aldı.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı, gerçekleştirilen çalışmalar ile Eskişehir’in önemli kültürel ve sosyal alanlarından biri olarak hizmet veriyor.

Özel Bahar Gündüz Bakımevi öğrencisi 50 çocuk merkezi ziyaret ederek eğlenceli bir gün geçirdi. 5-6 yaş arası çocuklar, belediye yetkililerinden parkta sergilenen tarihi hava araçları hakkında bilgiler aldı. Bol bol fotoğraf da çektiren çocuklar hem havacılığa dair bilgiler edindi, hem de keyifli anlar yaşadı. Bakımevi yetkilileri de Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.