Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

CNC Lazer Makinesinin Avantajları Nelerdir?

CNC Lazer kesim ünitesi ve plazma makinesi sanayicilerin en sık tercih ettiği makinelerdendir. Hangi sanayiye giderseniz gidin muhakkak bu makinelerle karşılaşırsınız.

CNC Lazer Makinesinin Avantajları Nelerdir?
2

CNC Lazer kesim ünitesi ve plazma makinesi sanayicilerin en sık tercih ettiği makinelerdendir. Hangi sanayiye giderseniz gidin muhakkak bu makinelerle karşılaşırsınız. Çünkü metalin işlenmesi için gerekli bu üniteler metal sanayisinin vazgeçilmezlerindendir.

Kurumsal Web Tasarım

Peki cnc lazer kesim ünitesi kullanmanın avantajları nelerdir? İşte yazımızın devamında bir cnc lazer ünitesinde olması gereken özelliklerden ve bunların avantajlarından bahsedeceğiz.

  • CNC lazer üniteleri hassas kesim yapabilecek şekillerde imal edilirler. Özellikle savunma sanayisi başta olmak üzere hassas kesim parçalara her zaman ihtiyaç duyulur. Fiber lazer kesim makinesi de hassas kesim yapabilmek için birebirdir.
  • CNC Lazer kesim üniteleri fazla bakım ve masraf gerektirmeden çalışan makinelerdendir. Bu ünitelerin bakımları oldukça kolaydır. Makinelerin bakımları işletmeler açısından bakıldığında maliyet anlamına gelir. CNC Lazer makinelerinin başlıca maliyeti ise başlık ve azot gazı tedariğinden ibarettir.
  • CNC Lazer ünitelerini kullanabilmek oldukça kolaydır. Bir personel yeni işe alındığında bir aylık gibi kısa bir süre içerisinde makineyi kontrol etmeyi öğrenebilir. Tabi ki makinede ustalaşmak yıllar da alabilir.

Tüm bu özellikler MVD Makinenin üretmiş olduğu lazer makine ünitelerinde bulunuyor. Firma 1950 yılından itibaren makine imalat sektöründe aktif olarak görev yapıyor. Bu sayede müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde tespit ederek makinelerini buna göre dizayn ediyor.

Sizler de cnc lazer ve plazma üniteleri hakkında detaylı bilgi alabilmek için https://www.mvd.com.tr/tr/urunler/fiber-laser-ilaser web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.