Dolar 32,5842
Euro 35,0317
Altın 2.460,71
BİST 9.890,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Çocuklar 23 Nisan’ı resim çizerek kutladı

ESKİŞEHİR’DE ÇOCUKLAR, 23 NİSAN’I BAYRAKLARLA, BALONLARLA VE RESİMLER YAPARAK KUTLADILAR

Çocuklar 23 Nisan’ı resim çizerek kutladı
2

Eskişehir Eğitim ve Öğrenimi Destekleme Derneği üyelerinin çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bayraklarla, balonlarla ve resimler çizerek kutladı.

Kurumsal Web Tasarım

23 Nisan dolayısıyla dernek binası önünde düzenlenen etkinlikte çocuklara bayrak ve balon dağıtıldı. Ardından 23 Nisan ile ilgili resimler çizen çocuklar doyasıya eğlendi. Düzenlenen etkinlik hakkında konuşan Eskişehir Eğitim ve Öğrenimi Destekleme Derneği Başkanı Ayten Tomsuk, “23 Nisan 1920 egemenlik ve bağımsızlık mücadelemizin ilk adımı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasıdır. Bağımsızlığın kazanılmasından sonra Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan, dünyada tek ve ilk çocuk bayramıdır. El ele verin, çocuklar el ele, koşun oynayın hep birlikte. Mutlu olun, gülün eğlenin özgürce. Bu bayram sizin” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.