Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Cimnastik kursu öğrencileri yeteneklerini sergiledi, sertifikalarını aldı

CİMNASTİK KURSU ÖĞRENCİLERİ YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ, SERTİFİKALARINI ALDI

Cimnastik kursu öğrencileri yeteneklerini sergiledi, sertifikalarını aldı
2

Bilecik Belediyesi bünyesinde verilen kurslarda eğitimlerini tamamlayan öğrenciler önce hünerlerini sergiledi daha sonra sertifikalarını aldı.

Kurumsal Web Tasarım

Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe katılarak öğrencilerin sevinç ve heyecanını paylaştı. Gösterilerini sunan öğrenciler, izleyenlerden büyük beğeni aldı. Bilecik Belediyesi’nin eğitim, spor ve kültürel faaliyetlerde örnek çalışmalar ortaya koymaya devam edeceği bilgisini veren Başkan Vekili Subaşı, Bilecik Belediyesi Cimnastik Eğitmeni Gürkan Algan, öğrenci ve ailelerine teşekkür ettiler.

“4 aylık bir süre zarfında verilen eğitimleri bu şekilde sergiledik”

Yapılan gösterilerin 4 aylık emeğin karşılığı olduğunu vurgulayan Cimnastik Eğitmeni Gürkan Algan, “Ben öncelikle bizlere eğitim alanı ve kullanılan malzeme anlamında bizleri yalnız bırakmayan belediye başkan vekilimiz ve ilgili birim yetkililerine çok teşekkür ediyorum. 4 aylık bir süre zarfında verilen eğitimleri bu şekilde sergiledik. Bizlere destek veren Başkan Vekilimiz Melek Mızrak Subaşı ve tüm belediye çalışanlarına tekrar teşekkür ediyorum’’ dedi.

Algın, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlik öğrencilerin gösterilerini sunması ve sertifikalarını almasıyla sona erdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.