Dolar 32,4153
Euro 34,6875
Altın 2.428,36
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 11°C

Traktörler ve Biçer Döverler ile Kolay Tarım

Traktörler ve Biçer Döverler ile Kolay Tarım
2

Tarım bir ülkenin gıda ihtiyacının karşılanabilmesi için toprağı eşme, onu verimli hâle getirebilme ve mahsul elde etme işlemlerine verilen isimdir. Tarım yapabilmek için uygun şartlara, düzenli sıcaklıklara ve verimli topraklara ihtiyaç duyulur. Her mahsul her toprakta veya şartlarda yetişmez. Toplumlar üretmiş oldukları mahsulleri ihtiyaçları doğrultusunda kullanırlar. İhtiyaç fazlası mahsuller ise satarlar. Tarihten bu günümüze geçen süre içerisinde tarım ve tarım aletleri de oldukça gelişmiştir. Örneğin tarihte tarım yaparken hayvan gücünden yararlanılırdı. Günümüzde ise son derece teknolojik son nesil tarım makineleri görev yapıyor. Traktör ve biçer döverler için yedek parça hizmetleri de ülkemizde sağlanıyor. Case ih yedek parça hizmetleri için uzağa gitmeye gerek yok.

Kurumsal Web Tasarım

Traktör Yedek Parçası

Traktörler toprağı eşmek, işlemek ve verimli hâle getirebilmek için kullanılan araçlardandır. Traktör motor gücü normal bir araç kıyaslandığında traktörlerin çok daha yüksek güçlü motorlara sahip oldukları göze çarpar. Toprağı işlemek ise oldukça zahmetlidir. Traktörler toprağı işlerken büyük güç sarf ederler. Bu durum traktör orijinal parçalarında tahribatın gelmesine yol açabilir. Bu durumda orijinal yedek parçaların traktör yedek parçalarıyla değiştirilmesi gerekir. Ülkemizde traktör ve traktörler için ekipman tasarımı yapan firmalar mevcuttur. Motor parçaları, şanzıman, hidrolik ekipman, diferansiyel, çeki tertibatı ve daha birçok ürünü uzaklarda aramaya gerek yok. Ülkemizde bu ürünleri tedarik edebilmekte artık https://www.findtrparts.com/case-ih-traktor-yedek-parca-tip-80 mümkündür.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.