Dolar 32,3736
Euro 34,7899
Altın 2.398,93
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Cilt Bakımı Cilde Faydaları Nelerdir?

Cilt Bakımı Cilde Faydaları Nelerdir?
2

Cilt bakımı düzenli olarak yapıldığında meydana gelen kozmetik sorunları azaltmış olursunuz. Yüz bölgesinde beslenme düzensizlikleri, hormon dengesizlikleri gibi etkenlerle oluşan kuruma, sivilce gibi pürüzlere karşı önlem almış olursunuz.

Kurumsal Web Tasarım

Cilt Bakımı Cilde Faydaları Nelerdir?

Cilt bakımı, cilde çokça faydayı bir arada sunmaktadır. Düzenli bakım sayesinde cildi besleyen kanalları açmış olursunuz.  Gözenekleri açtığınız için daha az sarkma ve yaşlanma görülür. Yaşlanma sürecini daha belirsiz hale getirmek de mümkün olabilir.

Düzenli cilt bakımı yapan kişilerde epidermis tabakasına ait sorunlara daha az rastlanır. Akne izleri, lekelenme fazla yağ, siyah nokta oluşumu önlemini almış olursunuz.

Cilt bakımı cilde faydaları ile bilinen, miktarı da önemli uygulamadır; dikkat edilmemesi halinde kötü sonuçlar da alabilirsiniz.  Cilt bakımı esnasında cilt bakım serumu, cilt bakım kremi, cilt nemlendirici ürünleri destek sağlamaktadır.

Olgun Cilt Bakımı

Olgun ciltleri tanımlamak gerekirse, çizgileri derinleşmiş ve belirgin cilt sarkması olan, genelde 55 yaş üzerini gösteren ciltlerdir. Herkeste aynı yaşlarda aynı belirti olmayabilir. Fakat derin çizgi ve sarkma bakımı için bolca serum ürününe odaklanabilirsiniz. Beslenme ve yüz masajları, bitkisel özlerle desteklenen kürler cildinizi önemli düzeyde destekleyebilir.

Olgun cilt bakımı için ürün önerisi olarak Caudalie markasının asma özlerinden elde edilen formüllerini deneyebilirsiniz. Resveratrol içeren ürünler üzüm kabuğu ve asma özü etkilerini yoğun şekilde hissettiriyor.

Yağlı Cilt Bakımı

Yağlı cilt bakımı aknelerle birlikte zorlayıcı bir süreci de beraberinde getirebilir. Haftada iki kere cilt maskesi, günlük rutin temizleme, nemlendirme işlemlerini düzenli olarak yapabilirsiniz. Sebum dengesine odaklanan dermokozmetik ürün alarak avantajlı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yağlı ciltlere özel Sebium serisiyle meşhur Bioderma Sebium ürünleri beklentileri karşılayabilir. Gözeneklerde fazladan oluşan yağı dengeleyen ürünler sayesinde cilt dengesi kazanmış olursunuz.

Yağlı cilt bakımı esnasında aşırı sabun tüketimine karşı dikkat etmelisiniz. Sabun kullanımında birkaç günde bir uygulama olabilir. Ardından nemlendirici kullanmayı sürdürmelisiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.