Dolar 32,4017
Euro 34,7549
Altın 2.432,80
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 11°C

Eski̇şehi̇rspor Taraftarından Anlamlı Zi̇yaret

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARLARI ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ ONKOLOJİ BÖLÜMÜ’NDE TEDAVİ GÖREN LÖSEMİ HASTASI ÇOCUKLARI ZİYARET EDEREK HEDİYE DAĞITTI

Eskişehirspor taraftarları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören lösemi hastası çocukları ziyaret ederek hediye dağıttı.

Kurumsal Web Tasarım

Ülkemizde 2-8 Kasım tarihleri arasında kutlanan Lösemili Çocuklar Haftası’nda Eskişehirspor taraftarları anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören lösemi hastası çocukları ziyaret eden Eskişehirspor taraftarı, hediye dağıttı.

“Gönüllü donör olma konusunda duyarlı olalım”

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında konuşan Eskişehirspor Taraftar Birliği Başkanı Murat Diri, kan bağışıyla birlikte donör olunması konusunda dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Bölümü’ndeki hasta çocuklarımızı ziyaret ettik. Küçücük bedenlerinde çok büyük bir savaş veren yavrularımızın, kardeşlerimizin sağlığına kavuşup tekrar sokaklarda, parklarda çocukluklarını yaşaması, akranlarıyla gülüp eğlenmesi en büyük dileğimiz. Bizler Eskişehirspor taraftarları olarak kış ayları öncesinde tedavi gören evlatlarımızın yüzlerinde bir nebze olsun tebessüm oluşturabilmek adına hediye olarak bot ve mont aldık. Bugün on binlerce hasta uygun donör bekliyor ve maalesef bizler bu konuda çok duyarsızız. Herkesten ricamız kan verirken gönüllü donör olmalarıdır. Bir cana can vermek, bir aileye umut olmak gerekiyor. Lütfen bu konu da duyarlı olalım. Gönüllü donör olarak bir yavrumuzun hayata tutunmasını sağlayalım. Unutmayalım ki bir insan dünyayı değiştirebilir.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.