Dolar 32,3841
Euro 34,6080
Altın 2.390,84
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C

Cinsel Sağlık Sorunları ve Tedavisi

<strong>Cinsel Sağlık Sorunları ve Tedavisi</strong>
2

Cinsel yaşam erkeklerinde kadınlarında hayatlarının olmazsa olmazları arasında yer alıyor. İnsanın en temel ihtiyaçlarından biri olan cinsellikle ilgili zaman zaman yaşadığı bazı problemlerin bulunduğu görülüyor. Bu problemlerden en önemlisi ise sertleşme problemi olarak karşımıza çıkıyor.

Kurumsal Web Tasarım

Erkeklerin cinsel organının ilişki öncesinde ve ilişki anında yeterli büyüklüğe ulaşamaması sertleşme sorunu olarak tanımlanıyor. Sorunun çözümü noktasında işin uzmanından destek almak gerekse de doğal yöntemlerle de bu sorundan kurtulmak mümkün.

Peki erkeklerin doğal sertleştirici olarak bilinen ürünleri kullanarak sertleşme sorunundan kurtulmaları mümkün mü? Her sorunun bir çözümü olduğu gibi sertleşme sorununda çözümü bulunuyor. Bu nokrada erkeklerin yapmaları gereken bol bol libido artırıcı yiyecekler tüketmekten geçiyor.

Bunu yaparken alkollü ve gazlı içeceklerden de bireylerin uzak durmaları tavsiye ediliyor. Bazı bitki çayları doğal sertleştirici özelliği taşıyor. Örneğin; çakşır kökü çayı, ebe gümeci çayı bunların başında geliyor. Ek olarak ruşeym, keçiboynuzu kürü, havuç badem vb. gibi de tüketilerek sertleşme sorununu hayatınızdan uzaklaştırabilirsiniz.

Cinsel İsteksizlik Nedenleri

Cinsel isteksizliğin ortaya çıkmasında pek çok faktör etkili olabiliyor. Bunlar arasında çalışma hayatının getirdiği olumsuzluklar, mesai saatlerinin uzun olması ilk sırada geliyor. Ancak insanların cinsel ihtiyaçlarını gidermemeleri gündelik hayatta daha gergin daha agresif ve sinirli olmalarına neden oluyor.

Tam da bu noktada bireylerin çalışma saatlerinin daha iyi olduğu işlerde çalışmaları öneriliyor. Fakat bunu yapmak çok da kolay değil. Bireylere cinsel yaşamlarının sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için haftada en az bir ya da iki kere birliktelik yaşamaları öneriliyor. Fakat iş hayatının getirdiği yorgunluk, stres, işe ulaşım sıkıntıları vs bireylerin cinsel yaşamlarını olumsuz etkiliyor.

 Ayrıca günlük yaşamda alkol ve sigara gibi alışkanlıkların bulunması bireyleri son derece olumsuz yönde etkiliyor. Bireylerin cinsel yaşamlarını olumsuz yönde etkileyen bu alışkanlıklardan kurtulmaları isteniyor.

Özellikle hem erkeklerde hem de kadınlar bu ürünlerin tüketilmesi cinsel yaşamda dengesizliklerin ve sorunların yaşanmalarına neden oluyor. Siz de bu zararlı alışkanlıklardan uzak durarak doğal ve dengeli bir şekilde beslenerek yaşadığınız bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

Cinsel İsteksizlik Tedavisi

Cinsel isteksizliğin tedavi edilmesi noktasında bireyler öncelikli olarak doğal yöntemlerle ve kulaktan duyma bilgileri deneyerek bu rahatsızlıklardan kurtulmaya çalışıyorlar. Ancak cinsel isteksizlik problemi yaşayan bireylerin öncelikli olarak aile hekimlerine ya da işin ehline başvurarak bu sorunlarından kurtulmaları isteniyor.

Kan değerlerinde herhangi bir sıkıntı var mı yok mu bireylerin bu değerlerini ölçtürmeleri ve alanında uzman bir hekimin tavsiyesine uyarak belirtilen tedavi yöntemini izlemesi öneriliyor. Hekimlerin yazdığı reçetenin düzenli bir şekilde uyulması, bol sıvı tüketilmesi ve boş vakitlerde de spor yapılması ile hem erkekler de hem de kadınlarda görülen cinsel isteksizliğin son bulacağını söylemek mümkün.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.