Dolar 32,5161
Euro 34,7810
Altın 2.491,89
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Bursa’da ‘Saygı Alayı’ ile gururlandıran anma

Bursa’da ‘Saygı Alayı’ ile gururlandıran anma
2

Bursa’da Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 15’liler Saygı Alayı, duygu dolu anlara sahne oldu.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Akademisi ile ‘savaş döneminde öğrencilerini Çanakkale’ye gönderdiği için mezun veremeyen okullardan birisi olan’ Bursa Erkek Lisesi işbirliğinde düzenlenen saygı alayı, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde kortej yürüyüşü yaptı.

Kapalı Çarşı’dan geçerek tarihi belediye binası önüne gelen öğrenciler, burada ellerindeki Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim’i öperek, Bursa Valisi Yakup Canbolat ile Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik’e teslim etti.

İbrahimpaşa Kültür Merkezi’nde 22. Dönem Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu tarafından verilen ‘Çanakkale Savaşlarında Bursa’nın ve Yenişehirli Kahraman Müstecip Onbaşı’nın Rolü ve Önemi’ konulu seminere konuk olan öğrenciler, daha sonra Yenişehir ilçesine gitti. Orhaniye Köyü’nde kabri başında Kur’an ı Kerim ve dualarla anılan Müstecip Onbaşı ziyaretinden sonra Yenişehir’de düzenlenen kortej yürüyüşüne katılan öğrenciler, ilçede duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.