Dolar 32,5999
Euro 34,7203
Altın 2.497,86
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Bursa’da Pera bebek için sahneye çıktılar

Bursa’da Pera bebek için sahneye çıktılar
2

Bursa’da 15 yıldır müzikle uğraşan ses sanatçısı Yakup Kaçari, SMA hastası Pera bebeğin ‘Zolgensma Gen’ tedavisini olabilmesi için başlatılan kampanyaya destek olmak amacıyla sahneye çıktı. Kaçari, Pera bebek için zamanın azaldığını ve herkesin desteğini beklediklerini ifade etti.

Kurumsal Web Tasarım

GÜLİN ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN /BURSA İGFA– Bursalı sanatçı Yakup Kaçari, geçtiğimiz günlerde SMA hastası Pera bebeğin tedavisine destek olabilmek için konser düzenledi. 15 yıldır müzikle uğraştığını ifade eden Kaçari, “Bizler SMA hastası çocuklarımıza, Down Sendromlu çocuklarımıza, engelli çocuklarımıza gönüllü konserler veriyoruz. Gönüllü sahneler düzenliyoruz. İnsanlarında bizlere destekleriyle birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bursa’da sahne alıyoruz. Benimde bir evladım var. Evladın ne demek olduğunu bildiğimiz için daha çok savaşıyoruz.

Biz konserlerimizden ücret almıyoruz. Yardımseverlik tamamen bir gönül işi. Kimin neye ihtiyacı varsa elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Sadece çocuklar için değil, aynı şekilde zor durumda olan ailelerimize, kimsesiz çocuklara yetişmeye çalışıyoruz. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Sevgimizi göstermeye çalışıyoruz. Sırada Mehmet Ayaz bebeğimiz var. 14 Mart tarihinde onun konserini de yapacağız. Sefa bebeğimiz var. Onunla ilgili çalışmalarımız devam ediyor ama masraflar çok büyük desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“HER GEÇEN GÜN KAS KAYBEDİYOR”

Pera için gönüllü çalışan Ayşe Çetin ise, “Pera 18 buçuk aylık. SMA hastası. Ölümcül bir kas hastalığı ama önlenebilir bir kas hastalığı. Hastalığın bir çözümü var ama yurtdışında ve çok pahalı bir ilaç. Kampanyamız şu an yüzde 25’te. Pera, Bursa’nın bir bebeği. Bursa’da sesimizi duyan herkesin Pera’ya destek çıkmasını bekliyoruz. Pera şu anda bu hastalığa karşı küçük bedeniyle çok savaşıyor. Pera haftada 4 gün fizyoterapi görüyor. Pera bu kadar savaşırken biz de onun için gerçekten seferber olmalıyız. Pera her geçen gün kas kaybediyor. Destek olabilirseniz çok mutlu oluruz. pera_sma hesabından Pera’nın bütün bağış bilgilerine ulaşabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.