Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Yağcı’dan Kucaklama Sözü: “Herkes İçin Özgürlük ve Eşitlik Vadediyoruz!”

Yağcı’dan Kucaklama Sözü: “Herkes İçin Özgürlük ve Eşitlik Vadediyoruz!”
2

Afyonkarahisar’da İYİ Parti’nin etkin temsilcilerinden olan Milletvekili Hakan Şeref Olgun ve Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, kentte bulunan Karaçay Malkar Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek, dernek mensuplarıyla bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Etkinlik, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken’in de katılımıyla gerçekleşti. Dernek Başkanı Ayhan Akpınar, misafirlerini sıcak bir atmosferde karşıladı. Akpınar, Afyonkarahisar’daki Kafkas topluluğunun kültürel etkinliklerine ve dernek faaliyetlerine verdikleri önemi paylaşarak görüş alışverişinde bulundu.

Temsilciler, yerel sorunlar ve ulusal meseleler üzerine görüşlerini dile getirdiler. Olgun, Belediye Başkan Adayı Yağcı’ya yaklaşan seçimler öncesinde başarılar diledi. Parti çalışmalarının yanı sıra yerel derneklerle kurulan ilişkilerin önemine vurgu yapan Olgun, Afyonkarahisar halkının ihtiyaçları ve sorunları için çözüm üreteceklerini ifade etti. Aynı zamanda, dernek üyeleriyle buluşmanın hasret giderme fırsatı olduğunu belirterek teşekkürlerini sundu.

Alper Yağcı, derneği ziyaretinin kendisine verdiği mutluluğu dile getirerek, belediye başkanı seçildiği takdirde kucaklayıcı bir yönetim anlayışı benimseyeceğinin altını çizdi. “Tüm kesimleri ayırmaksızın kucaklamak, sorunları çözmek bizim görevimiz olacaktır,” diyerek halkın talep ve isteklerinin önemini vurguladı.

Ziyaret, İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun ve Belediye Başkan adayı Alper Yağcı’ya sembolik bir Kafkas Kalpağı hediye edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.