Dolar 32,3357
Euro 34,8475
Altın 2.389,71
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Bursa’da Memleket Partililer pazarda nabız yokladı

Bursa’da Memleket Partililer pazarda nabız yokladı
2

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki semt pazarını ziyaret eden Memleket Partililer, hem esnaflardan hem de vatandaşlardan ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi politikalardaki rahatsızlıklarına dem vurdu.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Bursa’da Memleket Partisi yöneticileri Nilüfer ilçesinde kurulan Konak Mahallesi Pazarı’nda esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Pazaryeri çevresinde stant açan Memleket Partililer, pazaryerinde yaptıkları ziyaretlerde de hem alışveriş yaptı, hem de pazarcı esnaf ile vatandaşların seslerine kulak verdi.

Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Güner Aklan, Nilüfer İlçe Başkanı Ümit Akkuş ve beraberindeki teşkilat üyeleri ile birlikte partililer, pazarda gerek vatandaşların, gerekse de esnafın nabzını yokladı. Pazarcı esnafının Tahtalı Köyü’ndeki bahçesinden 5 kilometre bile olmayan Beşevler’deki tezgahına gelirken bile harcadığı mazotu düşünmeye başladığını belirten esnaflar, “Başta benzin ve mazotun litre fiyatını bir gün indiriyorlar, 4 gün bindiriyorlar! Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar. Artık ne yapacağımızı, vatandaşlara ne diyeceğimizi biz de bilmeiyoruz” diye dert yandılar.

Esnaflar, ekonomik ve ülke politikaları yüzünden umutlarının kalmadığını öne sürerken, vatandaşlar da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye güvendiklerini belirterek, “Bu kez kazanacak. Özü sözü bir adam” diyerek partililere destek verdi.

Türkiye’nin bir an önce üretim ekonomisine dönmesi gerektiğini söyleyen Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Güner Aklan, “Bursalı hemşerilerimizle her gün birlikte oluyoruz. Buradan da iktidara sesleniyoruz. Eğer pazara çıkacak cesaretiniz varsa bir de siz dinleyin bu insanları, görelim! Acaba size neler diyecekler?” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.