Dolar 32,2689
Euro 34,7100
Altın 2.400,76
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C

Kayseri’de amatör futbola ‘büyük’ destek

Kayseri’de amatör futbola ‘büyük’ destek
2

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla 2022 yılında amatör spor ve sporcuya yaklaşık 4 milyon TL’lik destek verdi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her sene amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunarak sporu teşvik etti. Bu kapsamda 2022 yılında amatör spor kulüplerine 1 milyon 350 bin TL tutarında malzeme desteğinde bulunarak, spora desteğini sürdürdü.

KULÜPLERE 2 MİLYON TL’NİN ÜZERİNDE NAKDİ YARDIM

Amatör sporun her zaman yanında olan ve faaliyetlerini destekleyerek teşvik eden Büyükkılıç, 2022 yılında malzeme desteğinin yanı sıra nakdi yardımda da bulundu. Bu kapsamda 2022 yılında toplam 2 milyon 368 bin TL’lik yardım gerçekleştiren Büyükkılıç, öte yandan amatör sporcular için Sümer Amatör Tesisi Saha Binalarının yapım çalışmalarına devam ederek, spor donatılarını hayata geçiriyor.

 

BÜYÜKKILIÇ YILDA İKİ KEZ AMATÖR SPORCULARLA BULUŞUYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, amatör spora yaklaşık 4 milyon TL destek bulunurken, gerek malzeme, gerek nakdi destek ve gerekse ziyaret dolayısıyla kucaklaşarak moral desteğinde bulunmaya özen gösteriyor. Başkan Büyükkılıç, yılda iki kez amatör spor kulüpleri ve sporcuları ile malzeme desteği vesilesi ile bir araya geliyor. Buluşmada sporcular ve spor kulüp yöneticileri ile de görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, onların görüş, düşünce ve temennilerini de dinliyor. 

“AMATÖR SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Amatör spora desteğimiz sürecek, bu sene daha fazla desteği verme yönünde gayret gösteriyoruz. Sporun altyapısını güçlü bir şekilde geliştirmek için gayret gösteriyoruz. Gençlerimize yönelik amatör spora yapılan desteklerin hayırlı, faydalı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.