Dolar 32,5535
Euro 34,9719
Altın 2.448,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Bursa Osmangazi’de ‘Bilgi Evleri’nde yaz başlıyor

Bursa Osmangazi’de ‘Bilgi Evleri’nde yaz başlıyor
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Osmangazi Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden biri olan Bilgi Evleri’nde çocuk ve gençlerin eğitimine destek veriliyor. Konforlu ortamı ve zengin kütüphanesiyle dikkat çeken merkezlerde eğitim gören yüzlerce öğrenci, özgüveni yüksek bireyler olarak sevgiyle yarınlara hazırlanıyor.

Sosyal hayatın gelişimine katkı sağlayarak kültürel faaliyet alanları oluşturan Bilgi Evleri’nin yaz dönemi boyunca tüm öğrencileri beklediğini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu yıl eğitimlerin Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi, Emek Bilgi Evi, Demirtaş Kültür Merkezi ile Pınarbaşı Kütüphanesi’nde gerçekleşeceğini belirtti.

Temel dini bilgiler ve Kur’an-ı Kerim’in yanı sıra öğrencilerin geziler, hediyeler, oyunlar ve pikniklerle hoşça vakit geçireceğini söyleyen Dündar, “Bizler, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak projeler ortaya koyuyoruz. Geleceğimizin teminatı, güçlü Türkiye’mizin mimarı olacak evlatlarımızın daha iyi eğitim almaları için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Bilgi Evleri’nden faydalanmak isteyen 1, 2 ve 3. sınıfları bitiren evlatlarımız, 7-23 Haziran tarihleri arasında kurs merkezlerimizden kayıt yaptırabilir. Vaktini değerli geçirmek isteyen öğrencilerimizi davet ediyorum” dedi.

Yaz okulunun birinci dönemi 3-28 Temmuz’da Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi, Emek Bilgi Evi ve Pınarbaşı Kütüphanesi’nde, ikinci dönemi ise 7 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde Demirtaş dahil tüm kurs merkezlerinde gerçekleştirilecek.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.