Dolar 32,6004
Euro 34,8280
Altın 2.491,99
BİST 9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Bursa Osmangazi parklarında bahar temizliği

Bursa Osmangazi parklarında bahar temizliği
2

Osmangazi Belediyesi, baharın gelmesiyle birlikte ilçedeki parklarda bakım, onarım ve temizlik çalışması başlattı. Bank ve kamelyaların onarımından çiçek ve ağaç dikimine kadar birçok çalışmanın yürütüldüğü parklar, rengarenk görüntüleriyle baharı karşıladı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA)– Osmangazi Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve düzenli bir ortamda aileleriyle birlikte zaman geçirmeleri için ilçe genelindeki parklarda kapsamlı bir bakım, onarım ve peyzaj çalışması başlattı. Çalışmalara ilk olarak Çiftehavuzlar Şehit Erkan Bamur Parkı’ndan başlayan Park ve
Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parktaki oturma ve oyun gruplarını boyayarak yeniledi. Parkın yeşil alan bölümündeki çimler kesilirken, ağaç ve bitkilerin bakımı ve budanması yapıldı. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı parklar, yeni görüntüleri ile göz doldurdu. Park ve bahçelerin yenilenmesi Osmangazili vatandaşları da oldukça mutlu etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların bahar aylarının keyfini çıkaracağı park ve bahçeleri daha kullanışlı ve görsel açıdan daha donanımlı bir hale getirmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Başkan Dündar, vatandaşların temiz ve nezih bir ortamda aileleriyle beraber vakit geçirmeleri adına ilçe genelindeki tüm parklarda çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.