Dolar 32,4270
Euro 34,6854
Altın 2.428,00
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 11°C

Bursa İznik’te Bal-Göç gençliği sahurda buluştu

Bursa İznik’te Bal-Göç gençliği sahurda buluştu
2

Bursa’da Bal-Göç İznik Şubesi Gençlik Komisyonu tarafından “Gençlerle Omuz Omuza Sahur Programı” düzenlendi. Gençler Sahur sofrasında bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Ramazan ayının gelmesiyle toplumda artan birlik ve beraberlik ruhunu en iyi şekilde yaşatan BALGÖÇ İznik Şubesi sahurda bir araya geldi. Gençlerin milli ve manevi duygularına bağlı kalarak dini değerlerine sahip çıkmasını amaçlayan BALGÖÇ bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor.

Bal-Göç İznik Şubesi Gençlik Komisyonu tarafından dernek lokalinde gerçekleştirilen “Gençlerle Omuz Omuza Sahur Programına” BALGÖÇ’lü gençler yoğun ilgi gösterdi.

BALGÖÇ İznik Şubesi Başkanı Serkan Acar, gençlerle bir arada olmanın ayrı bir duygu olduğunu ifade ederek, “Bizlerde gençlerin yeri çok ayrı. Gençlerimizin milli, manevi değerlerine bağlı kalarak dini vecibelerini yerine getirdiği etkinlikler bizleri de mutlu ediyor. BALGÖÇ İznik Gençlik Komisyonu Başkanımız Serkan Aydın ve yönetimine, bu sahurda bizleri yalnız bırakmayan çok değerli üyelerimize yönetim kurulum adına teşekkür ediyor, Rabbimden tuttuğumuz oruçları kabul etmesini niyaz ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.