Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
BİST 9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Büyük Taarruzun 100. Yılı Afyonkarahi̇sarda Coşkuyla Kutlanacak

BÜYÜK TAARRUZ’UN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA AFYONKARAHİSAR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ VE AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ DESTEKLERİYLE İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İSE 24 AĞUSTOS TARİHİNDE BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK.

Büyük Taarruz’un 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından birbirinden farklı etkinlikler düzenlenecek. Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi destekleriyle İl Müdürlüğü tarafından ise 24 Ağustos tarihinde ’Bayrak Yürüyüşü’ yapılacak.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar Büyük Taarruz’un 100. yılını coşkuyla kutlayacak. 24-30 Ağustos tarihleri arasında; ’Bayrak Yürüyüşü, 100. Yıl Dağcılık etkinlikleri, Eskrim Zafer Kupası müsabakaları, bisiklet etkinliği, Masa Tenisi Zafer Haftası Turnuvası, Görme Engelliler Türkiye 100.Yıl Zafer Satranç Şampiyonası, Yamaç Paraşütü etkinliği, taekwondo müsabakaları, Kablolu Su Kayağı Türkiye Şampiyonası’ yapılacak. 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde Kano Zafer Haftası yarışları ve Bilardo Zafer Kupası düzenlenecek. Şuhut ilçesinde ise Zafer Yürüyüşü yapılacak.

Etkinliklere yönelik olarak açıklama yapan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu “Bu önemli yılda müdürlük olarak birbirinden farklı etkinlikler düzenliyoruz. Yarın Devlet Su İşleri’nin önünde genç sporcularımızla, aileleriyle ve Afyonkarahisarlı vatandaşlarla bir araya geliyoruz. 1922 genç ve 1922 metre bayrakla birlikte 100. yılı temsilen 100 meşale ile Zafer Meydanı’na yürüyeceğiz. Ayrıca Afyonkarahisar’da ilk kez düzenlenecek olan yamaç paraşütü festivali için de pilot arkadaşlarımızla görüştük, güzel bir festival olacak. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu iş birliğinde ise 1000 katılımcı ile 100. Yıl Zafer Satranç Şampiyonası düzenleyeceğiz. Kocatepe Spor Kompleksindeki tesislerimizde ve diğer tesislerimizde de birbirinden farklı müsabakalar düzenliyoruz. Geleneksel Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı finalinin de düzenleneceği yer olan Döğer Kasabasına giderek alanda incelemelerde bulunduk. Bayrak yürüyüşümüze, yamaç paraşütü festivalimize ve tesislerimizdeki müsabakalara, su kayağı etkinliklerine ve diğer düzenlenecek olan tüm etkinliklere bütün Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.