Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Bursa İnegöl’de meclis üyelerinden örnek birliktelik

Bursa İnegöl’de meclis üyelerinden örnek birliktelik
2

İnegöl Belediyesi Meclis Üyeleri, ramazan ayında 23 Nisan’ı da fırsat bilerek 105 yetim çocuğu evlerinde ziyaret etti. Hem giyim yardımı kartlarının teslim edildiği hem de ikramlarda bulunulan ziyaretlerde, iktidar muhalefet tüm meclis üyeleri örnek bir birliktelik sergiledi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA İGFA- İnegöl Belediyesi Meclis Üyeleri, Kadın Aile Komisyonunun önerisi üzerine 23 Nisan’ı da fırsata çevirerek yetim çocuklar için bir program düzenledi. Buna göre, Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonuyla kayıtlı bulunan 105 yetim çocuğun evlerine meclis üyeleriyle ziyaretler yapıldı. 47 aileye yapılan ziyarette, her bir meclis üyesi farklı evlerde yetim çocuklarla buluştu.

Ziyaretler öncesi Belediye Başkanı Alper Taban ve meclis üyeleri İnegöl Belediyesi önünde bir araya geldi. Ziyaret için yola çıkılmadan önce burada bir açıklama yapan Başkan Alper Taban, “Bugün meclis üyelerimizle beraberiz. Nisan meclisimizde Kadın Aile Komisyonumuzun önerisiyle, 23 Nisan’ı da vesile kılarak yetim çocuklarımıza destek olalım istedik. Burada Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün de katkı ve destekleriyle elimizde kayıtlı olan 105 yetim çocuğumuzu evlerinde ziyaret edeceğiz. 47 aileyi ziyaret etmiş olacağız. Meclis üyelerimiz kendi başlarına ailelere ziyaret yapacaklar. Bu vesileyle meclis üyelerimiz hem ailelerimizle tanışmış olacak hem de desteklerini iletmiş olacaklar. Bu ziyaretlerde her bir çocuğumuz için 450 TL giyim kartı yardımlarını da ulaştırmış olacağız. Ben meclis üyelerimize ve Kadın Aile Komisyonumuza teşekkür ediyorum. Allah herkesin niyetini kabul etsin. Ramazan ayları yardımlaşmanın ve dayanışmanın arttığı günlerdir. Biz de yıl içerisinde bu etkinlikleri yapmaya çalışsak da bu mübarek günlerde de ayrıca yapalım istedik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.