Dolar 32,5217
Euro 34,9267
Altın 2.455,59
BİST 9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılış töreni yapıldı

AFYONKARAHİSAR’DA GSB SPOR OKULLARI VE GSB ENGELSİZ SPOR OKULLARI’NIN AÇILIŞI YOĞUN KATILIMLA ZAFER MEYDANI’NDA YAPILDI.

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılış töreni yapıldı
2

Afyonkarahisar’da GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılışı yoğun katılımla Zafer Meydanı’nda yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri açılışa katılım gösteren vatandaşlara farklı branşların tanıtımını yaparak bilgilendirmelerde bulundu. Açılışa Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz da katılarak bilgi aldı.

Spor Eğitim Uzmanı Ümit Tercan GSB Spor Okulları’nın açılışına yoğun katılımın olduğunu belirtirken: “ Eğitimlerimiz uzman antrenörler tarafından ilimizde ücretsiz bir şekilde veriliyor. Barkod ve karekod uygulaması sayesinde başvurularımız hız kazanarak geniş bir alana yayıldı. Böylelikle daha fazla gence ulaşma imkanı bulduk. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, gençlik için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

21 branşta eğitim veriliyor

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü; Atletizm, Badminton, Basketbol, Cimnastik, Artistik Cimnastik, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kano, Masa Tenisi, Okçuluk, Rekreatif Spor, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme olmak üzere 21 branşta alanında uzman antrenörleri eşliğinde spor eğitimleri devam ediyor. Yaz boyu devam edecek olan eğitimler okullar açılana kadar ücretsiz verilecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.