Dolar 32,3745
Euro 34,7288
Altın 2.398,94
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 10°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Bşeü Rektörü Beydemi̇r, Dünyanın En Etki̇li̇ Bi̇li̇m İnsanları Li̇stesi̇nde Yer Aldı

BŞEÜ REKTÖRÜ BEYDEMİR, ‘DÜNYANIN EN ETKİLİ BİLİM İNSANLARI’ LİSTESİNDE YER ALDI

Bşeü Rektörü Beydemi̇r, Dünyanın En Etki̇li̇ Bi̇li̇m İnsanları Li̇stesi̇nde Yer Aldı
2

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ve akademisyenler Stanford Üniversitesi tarafından her yıl açıklanan ’Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları’ listesinde yer aldılar.

Kurumsal Web Tasarım

Stanford Üniversitesi tarafından yapılan ve 190 bini aşkın bilim insanının değerlendirmeye alındığı ’Updated Science-Wide Author Databases of Standardized Citation Indicators’ başlıklı çalışmada nitelikli yayın sayısı, yayınların yer aldığı derginin etkisi, patent sayısı, yapılan atıf sayısı, h-indeks, hm-indeks, makale sayısı ve atıf alan makale sayısı gibi kriterler ele alındı. ’Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları’ listesi ’Kariyer Boyu Etki’ ve ’2021 Etki Sıralaması’ olarak iki kategoride listelenirken Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Oğuz Arslan ve Doç. Dr. Mesut Işık ile Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cüneyt Çağlayan akademik çalışmalarıyla listede yer aldı.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Rektör Beydemir, üniversitede yapılan bilimsel çalışmalardan ve bu çalışmaların sonuçlarından memnuniyetini ifade ederek, “Üniversitemizde yapılan her türlü bilimsel çalışmayı maddi ve manevi olarak destekliyoruz. Bilimsel araştırma proje desteklerimizi ciddi oranda artırdık. Önümüzdeki süreçte üniversitemizin adının daha sık ve daha nitelikli anılacağına inanıyor, “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesine girmeye hak kazanan hocalarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.