Dolar 32,5892
Euro 34,7871
Altın 2.422,50
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Başkanlık koltuğuna Dayınlar İlkokulu öğrencileri oturdu

GEDİZ’DE 23 NİSAN’DA BAŞKANLIK KOLTUĞUNA DAYINLAR İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ OTURDU

Başkanlık koltuğuna Dayınlar İlkokulu öğrencileri oturdu
2

Kütahya’nın Gediz İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramlarında geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, makamını bir süreliğine Dayınlar İlkokulu Öğrencilerine teslim etti.

Kurumsal Web Tasarım

Başkanlık makamında düzenlenen törene; Dayınlar İlkokulu Müdürü Ali Cicikara, Dayınlar İlkokulu öğrencileri Tuğçe Karamete, Ahmet Emir Zengin ve İsmail Bakırdemir katıldı.

Belediye çalışmalarını ve hizmetleri noktasında daha farklı bir gözle inceleme ve anlama şansı bulduğunu belirten Başkan Öğrenciler, Gediz Belediyesinin eğitime verdiği desteklerden dolayı Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve ekibine teşekkür etti.

Başkanlık koltuğuna oturan Dayınlar İlkokulu öğrencileri Tuğçe Karamete kütüphane ve çocuk parkları yapmak istediğini belirterek çocuk parkları ve yaşam alanları hakkında bilgi aldı.

İsmail Bakırdemir “Okuduğun kitabı bırak, yeni kitap al” projesi yapmak istediğini ifade etti. Ahmet Emir Zengin ise sokak hayvanları ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Başkan Öğrencileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak, “Geleceğimizin teminatı olan, sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle hayatımıza anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Başkan Akçadurak, çocuk başkanlara hediye takdim ederek, hatıra fotoğrafı çekildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.