Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C

Başkan Doğan’dan eğitimcilere moral, motivasyon kahvaltısı

BAŞKAN DOĞAN’DAN EĞİTİMCİLERE MORAL, MOTİVASYON KAHVALTILARI

Başkan Doğan’dan eğitimcilere moral, motivasyon kahvaltısı
2

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, ilçe merkezindeki okullarda görev yapan idareci, öğretmen ve çalışan personelle kahvaltıda bir araya geliyor.

Kurumsal Web Tasarım

Her sabah bir okulda Okul Müdürü, öğretmen ve okulda çalışan personel ile bir araya gelen Başkan Hüseyin Doğan’ın kahvaltı menüsünde simit ve Emet Belediyesi öncülüğünde üretilen keçi peyniri bulunuyor.

Öğretmenliğin kolay bir meslek olmadığına dikkat çeken Başkan Hüseyin Doğan, “ Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştirmek, onları geleceğe hazırlamak çok kıymetli ve faziletli bir iş. En kutsal mesleklerden biri olan öğretmenlik mesleği ile öğretmenlerimiz çocuklarımızın üretken bireyler olmalarına katkı sağlayabilmek, yetenekli oldukları konularda öğrencileri teşvik ederek ilerlemelerini sağlamak için çalışmaktadırlar. Bizlerde yerel idareciler olarak her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Okullarımızda idareci, öğretmen ve okul personellerimize verdiğimiz önemi göstermek adına kahvaltılarda buluşarak onlara moral ve motivasyon sağlamaya çalışıyoruz. Gazi Emet İlkokulumuz ile başlattığımız bu etkinliğimiz tüm okullarımızda devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

Okul Müdürü İsmail Tavacı, Başkan Doğan’a okula gösterdikleri ilgi ve organizasyon için teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.