Dolar 32,4715
Euro 34,7704
Altın 2.477,77
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 21°C

İzmit Belediyesi ile şiir sokakta!

İzmit Belediyesi ile şiir sokakta!
2

İzmit Belediyesi, Rauf Orbay Sokak’ta çiçekliklerin üzerini usta şairlerin kalemleriyle süsledi

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi, kentin en işlek alanlarından olan Rauf Orbay Sokak’ta geçtiğimiz aylarda yenileme çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşlara yeni, konforlu ve modern alanlar sunmak adına büyük bir özveri ile çalışan ekipler, Rauf Orbay Sokağı yeni çehresiyle İzmitlilerin hizmetine sundu. Işıl ışıl görüntüsüyle İzmit’in cazibe merkezlerinden olan Rauf Orbay Sokak şimdi de usta şairlerin akıllardan kazınmayan şiirleriyle süslendi. 

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şiir sokakta diyerek İzmit’in en renkli sokaklarından olan Rauf Orbay Sokağı şiirlerle süsledi. Sokakta yer alan çiçekliklerin üzerine Nazım Hikmet Ran’ın, Özdemir Asaf’ın, Cemal Süreya’nın şiirleri yazıldı. Yeni çehresiyle İzmit’in gözde noktalarından olan Rauf Orbay Sokak, şiirlerle daha da güzelleşirken yapılan çalışma vatandaşlardan tam not aldı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.