Dolar 32,3630
Euro 34,9070
Altın 2.386,90
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Kasapoğlu, Sultandağı Gençlik Kampı’na katılan 200 gençle bir araya geldi

Kasapoğlu, Sultandağı Gençlik Kampı’na katılan 200 gençle bir araya geldi
2

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Sultandağı Gençlik Kampı’na katılan 200 gençle bir araya geldi. Gençlerle birlikte Ayazini bölgesinde kültürel geziye katılan Kasapoğlu, Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini gençlere anlattı.

Kurumsal Web Tasarım

Ülkenin dört bir yanından katılım sağlandı

İl Müdürü Kasapoğlu: “Kampın amacı, ülkenin farklı bölgelerinden gelen gençleri bir araya getirerek onların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamaktır. Sultandağı Gençlik Kampı’na katılımcılar Yalova, Kocaeli, Sakarya, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon ve Rize gibi çeşitli illerden geldiler. Gençlerimizi burada ağırlamaktan ötürü mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Gençler, Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel zenginliğini tanıyor”

İl Müdürü Kasapoğlu gençlere yönelik düzenlenen kampın gençlerin birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarına, birlikte vakit geçirmelerine ve yeni arkadaşlıklar kurmalarına imkan sağladığını söyledi. Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel zenginliğini de gençlere tanıtmanın önemli olduğunu da ifade etti.

“Gençlere yönelik birçok etkinlik imkanı sunuluyor”

Kampta gençlere yönelik olarak birçok etkinlik düzenlendi. Bunlar zipline, tırmanma duvarı, survivor parkuru, bisiklet binme, yüzme havuzu, halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, otağ çadırı, kültür sanat etkinilikleri, anfi tiyatro, okçuluk, paintball, yürüyüş parkuru, golf, açık masa tenisi, açık alan satranç yer aldı.

Gençler, kampın kendilerine çok şey kattığını ifade etti. Farklı bölgelerden insanlarla tanışma imkanı yakaladıklarını, yeni arkadaşlıklar kurduklarını ve Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.