Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Özlenen tablo Niğde Bor İlçesinde oluştu

Özlenen tablo Niğde Bor İlçesinde oluştu
2

Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Muhtarlar Derneği organizasyonuyla düzenlenen programda Bor İlçesi yöneticileri muhtarlarla bir araya geldi. Farklı siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra, Bor Kaymakamı, Belediye Başkanı, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldığı geniş çaplı program takdir topladı. Birlik beraberlik ve dayanışma ruhuyla bir araya gelinen programda Bor İlçesinin sorunlarına dair görüş alışverişinde bulunuldu.

Kurumsal Web Tasarım

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Erbeden, istişare ve dayanışmanın amaçlandığı toplantıyı geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti.

Bor Öğretmen Evinde gerçekleşen ve Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Muhtarlar Derneği organizesinde yapılan “Bor İstişare ve Dayanışma Programı” yoğun katılımla gerçekleşti. Programa Bor İlçe Kaymakamı Mehmet Yavuz, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, MHP İlçe Başkanı Uğur Zorlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Kadriye İri, CHP İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Temeltaş, Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya, İl Genel Meclis Üyeleri, Bor İlçe Jandarma Komutanlığı adına Astsubay İbrahim Karagöz, Bor İlçe Müdürlüğü adına Komiser Eren, Niğde Asayiş Şube Müdürü Fatih Güvenç, Niğde Muhtarlar Dernek Başkanı Bahtiyer Yamaner ve Bor ilçe muhtarları katıldı.

ERBEDEN: “AMACIMIZ İSTİŞARE VE DAYANIŞMA”

Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bor Merkez Yeni Mahalle Muhtarı İbrahim Erdeben, Bor Öğretmen Evinden düzenlenen programda katılımcılara teşekkür ederken,
şu ifadeleri kullandı; “Başta Bor Kaymakamımız Mehmet Yavuz, Bor Belediye Başkanımız Serkan Baran olmak üzere siyasi partilerimizin temsilcileri, kurum müdürlerimiz, muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız vatandaşlarımıza hizmet için varlar. Bu toplantıda amacımız ilçemizde dayanışma ve istişare kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak ve sorunlarımızı birebir şekilde yöneticilerimize iletmek. İnşallah bu dayanışma ve istişare toplantılarımızı ilerleyen dönemlerde de sıklıkla yapıp, geneleksel hale getirmek istiyoruz.”

MUHTARLAR TALEPLERİNİ İLETTİLER

Bor İlçesinde görev alan muhtarlar düzenlenen programda; Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz ve Niğde İl Genel Meclisi üyelerine ilk ağızdan istek ve taleplerini ilettiler. Yaklaşık 40 muhtarın
katıldığı programda Bor Belediye Başkanı Serkan Baran da muhtarların istek ve taleplerini not aldı. Program Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Muhtarlar Derneği adına başkan İbrahim Erbeden ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve katılımcıların hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.