Dolar 32,3487
Euro 34,7293
Altın 2.419,83
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

Şampiyon Aliağaspor FK 3. Lig’de

Şampiyon Aliağaspor FK 3. Lig’de
2

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde kendi gruplarında şampiyon olan takımların play-off oynamadan direkt olarak 3.Lige çıkmalarına karar vermesiyle grubunu şampiyon tamamlayan Aliağaspor FK profesyonel lig olan 3.Lige yükseldi.

Kurumsal Web Tasarım

İZMİR (İGFA) – Müjdeli haberi Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar duyurdu.

Başkan Acar, Aliağaspor FK’nın 3.Lige yükseldiği müjdesini verdiği  paylaşımında, “Hep birlikte inandık ve hep birlikte başardık. TFF tarafından grubunu lider tamamlayan takımların play-off oynamadan direkt olarak 3. Lige katılacağı kararı alındı. Başta desteğini hiç esirgemeyen siz Aliağalılara ve sonrasında da yönetiminden futbolcusuna, teknik ekibinden şoförüne kadar herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.