Dolar 32,5710
Euro 35,0102
Altın 2.428,15
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 22°C

AstraZeneca Türkiye, cinsiyet eşitliğine dikkat çekti

AstraZeneca Türkiye, cinsiyet eşitliğine dikkat çekti
2

Topluma artı değer kazandırmayı hedefleyen projelerine devam eden AstraZeneca Türkiye, toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine vurgu yapmak amacıyla İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesindeki BilgiGender iş birliğiyle “Benim Adım İnsan” projesini hayata geçirdi.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – AstraZeneca Türkiye, toplumsal faydaya katkı sunmayı hedefleyen projelerine devam ediyor.

AstraZeneca Türkiye toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine vurgu yapmak amacıyla İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sosyal Girişimci Prof. Dr. Itır Erhart ve Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İlknur Hacısoftaoğlu danışmanlığında ve İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesindeki BilgiGender iş birliğiyle “Benim Adım İnsan” projesini hayata geçirdi.

Şirket, bu proje ile çeşitliliğin ve kapsayıcılığın önemine dikkat çekerken kişileri ayrıştıran kalıpları kaldırmaya, hak ve özgürlükleri güçlendirmeye yönelik farkındalık oluşturmayı da hedefliyor. Benim Adım İnsan YouTube kanalında yayınlanan videolar ve Spotify, Apple Podcasts ve Deezer platformlarında yayınlanan podcastler ile akademisyenler ve alanında uzman birbirinden değerli isim toplumsal cinsiyet eşitliğini çeşitli açılardan konu alıyor.

AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı Ecz. Serkan Barış, bu projede cinsiyet eşitliğinin önemine dikkat çektiklerini belirterek, ayrıştırıcı rollerden kurtulmuş güçlü bir toplum ve güçlü bireyler için ‘Benim Adım İnsan’ projemize bu yıl ve ilerleyen yıllarda da devam edeceklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.