Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 20°C

Atlas Sürücü Kursu: Afyonkarahisar’da Güvenli Sürüşün Adresi

Atlas Sürücü Kursu: Afyonkarahisar’da Güvenli Sürüşün Adresi
2

Afyonkarahisar şehrinde sürücü adayları için yeni bir dönem başlıyor! Atlas Sürücü Kursu, güvenli sürüşün adresi olarak uzman öğretici kadrosu ve modern eğitim araçlarıyla hizmet vermeye başladı. Eğitim kalitesi, tecrübeli eğitmenleri ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla Atlas Sürücü Kursu, sürücü adaylarının trafikte kendilerine olan güvenlerini artırmayı hedefliyor.

Kurumsal Web Tasarım

Eğitim hayatına Cumhuriyet Mahallesi, Dr. Sadettin Aygen Caddesi adresinde başlayan Atlas Sürücü Kursu, modern ve donanımlı eğitim alanları ile öğrencilere rahat ve keyifli bir öğrenme ortamı sunuyor. Sürüş becerilerini geliştirmek isteyen herkesin tercih edebileceği Atlas Sürücü Kursu, yüksek standartlarda eğitim verme misyon ve vizyonuyla öne çıkıyor.

Uzman öğretici kadrosu, trafik kurallarına uygun, etik değerlere saygılı ve öğrencilere sabırla yaklaşarak en iyi eğitimi sunmak için çalışıyor. Her sürücü adayının farklı ihtiyaçları olduğunun farkında olan Atlas Sürücü Kursu, bireysel eğitim programları düzenleyerek her öğrencinin seviyesine uygun bir eğitim süreci sağlıyor.
Sadece teorik derslerle sınırlı kalmayan Atlas Sürücü Kursu, öğrencilere uygulamalı eğitimlerle gerçek hayat koşullarında sürüş deneyimi kazandırıyor. Son model eğitim araçları ve modern simülatörlerle donatılmış olan kurs, trafikteki olası durumları sanal ortamda yaşatarak öğrencilerin doğru reaksiyonları geliştirmesine destek oluyor.

Atlas Sürücü Kursunun kurucularından İlker Abacı: “Kursumuz sadece yeni sürücü adaylarına değil aynı zamanda ehliyetini yenilemek ya da sürüş becerilerini geliştirmek isteyen sürücülere de yönelik özel programlar sunuyor. Her yaş ve deneyim seviyesine uygun eğitimlerle, trafikteki bilinçli ve güvenli sürüşü destekliyor” şeklinde konuştu.

Atlas Sürücü Kursunun bir diğer kurucularından olan Tuğberk Sümer: “Eğitimde kalite ve güvenin adresi olan Atlas Sürücü Kursu, Afyonkarahisar’da güvenli sürüşün temel taşı olmayı amaçlıyor. Sürüşte özgüveni artırmak, trafikteki bilinçli ve sorumlu sürücüler yetiştirmek için Atlas Sürücü Kursu’na uğrayın, hayatınızı değiştirin” ifadelerinde bulundu.

Siz de ehliyet kursuna kaydolmak ve ehliyet almak için hemen aşağıdaki iletişim numaralarından iletişime geçebilir veya belirtilen adrese giderek kayıt yaptırabilirsiniz. Vergi ve akaryakıt artışlarından dolayı her geçen gün ehliyet kurslarına da zam gelmektedir. Sizler, bu zamlardan etkilenmemek için acele edin, Atlas Sürücü Kursu’nu ziyaret ederek, uzman eğitmenler eşliğinde kursunuza başlayın.

0272 213 38 00
0541 637 07 21 – 0 545 544 16 98

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.