Dolar 32,4183
Euro 34,8378
Altın 2.440,72
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 14°C

İstanbul Eyüpsultan’dan ‘Bir Oyuncak Bir Mektup’ hareketi

İstanbul Eyüpsultan’dan ‘Bir Oyuncak Bir Mektup’ hareketi
2

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Eyüpsultan Belediyesi “Bir Oyuncak Bir Mektup” kampanyası başlattı.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Deprem bölgesine bugüne kadar 33 tır yardım gönderen Eyüpsultan Belediyesi, bölgedeki gönüllü ve personelinden oluşan 120 kişilik ekiple yardımlarını köy köy ulaştırıyor.

Bölgeye gönüllü olarak giden ve köy köy dolaşarak yardımların dağıtılmasına yardımcı olan Eyüpsultan Belediyesi personeli Mehmet Kapan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kapan, “Gaziantep İslahiye’de lojistik merkezi kuruldu. Eyüpsultan’dan yola çıkan yardım tırları buraya boşaltılıyor ve küçük araçlarla köylere ulaşıyoruz. Bugün sabahtan itibaren Gaziantep İslahiye’de 7 köye ulaştık. Kayabaşı, Hasanlök, Tandır, Yağzılar, Arpalı, Çerçili ve Kabaklar köylerinde yağ, şeker, tüp, battaniye, çadır gibi temel ihtiyaçları depremzedelere teslim ederken oyuncak ihtiyacı olduğunu da gördük” dedi.

“BİR OYUNCAK BİR MEKTUP HAREKETİ BAŞLATIYORUZ”

Oyuncak ihtiyacının olması üzerine Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, “Bir Oyuncak Bir Mektup” kampanyası başlatıldığını açıkladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, “Bir oyuncak bir mektup kardeşliği hareketi başlatıyoruz. Deprem bölgesinde köy köy ellerimizle teslim ettiğimiz ihtiyaçların yanında oyuncak ve Eyüpsultanlı çocuklarımızın mektubunu da ulaştıracağız. Pazartesi günü gün boyu sadece oyuncak yardımlarınızı bekliyoruz, tırı hemen doldurup bir an önce bölgeye uğurlamak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.