Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Çocuklar ‘Hayat Bilgisi’ dersini makam odasında işledi

Çocuklar ‘Hayat Bilgisi’ dersini makam odasında işledi
2

İzmir’in Karabağlar ilçesinde Kocatürk İlkokulu 3-A Sınıfı öğrencileri, Hayat Bilgisi dersinin “Yerel Yönetimler” konusunu işlemek amacıyla Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

İZMİR (İGFA)- Sınıf Öğretmeni Seher Demiray eşliğinde gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle çocuklara teşekkür eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Yarın bu koltuklarda sizler oturacaksınız. Ülkenizi, toplumumuzu çok sevin. Ailenize, öğretmenlerinize saygı gösterin. Ülkemizin kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü mutlaka ama mutlaka çok iyi öğrenin; neler yapmak istediğini çok okuyarak anlayın. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Konuklarından Nasreddin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezi’ni görmelerini isteyen Başkan Selvitopu, “Eminim sizler için yaptığımız bu merkez hepinizin çok ilgisini çekecek. İçinde Uzay ve Havacılık Sergisi, deney istasyonları, kültür sanat atölyeleri var. Sizin gibi binlerce çocuk burayı ziyaret etti ve çok memnun kaldı” diye konuştu.

Ziyaret kapsamında çocuklar Başkan Selvitopu’na “Belediye başkanı seçildiğinizde ilk ne hissettiniz?”, “İnsanlar sizden en çok ne istiyor?”, “Belediye başkanı olmak zor mu?”, “Deprem bölgesine yardımlarınız oldu mu?”, “İnsanları mutlu etmek için neler yapıyorsunuz?”, “Sahipsiz çocukları ne yapıyorsunuz” gibi sorular yönelttiler.

Başkan Selvitopu da bu soruları samimi bir şekilde yanıtlayarak, başta çocuklar olmak üzere Karabağlar’da yaşayan 500 bin kişi için çalıştıklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.