Dolar 32,5336
Euro 34,8856
Altın 2.488,39
BİST 9.562,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Afyon’da şehit ailelerinden CHP’li Tekin ve Çiçek’in “HDP’ye bakanlık verilebileceği” sözlerine tepki

Afyon’da şehit ailelerinden CHP’li Tekin ve Çiçek’in “HDP’ye bakanlık verilebileceği” sözlerine tepki
2

Afyon’da şehit ailelerinden CHP’li Tekin ve Çiçek’in “HDP’ye bakanlık verilebileceği” sözlerine tepki… Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Afyonkarahisar Şube Başkanı Emre Öztürk, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile eski CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek’in “CHP ya da Millet İttifakı iktidarında HDP’ye bakanlık verilebileceği” açıklamalarına tepki gösterdi.

Kurumsal Web Tasarım

Öztürk, şehit aileleriyle dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Tekin ve Çiçek’in ifadelerinin, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin kemiklerini sızlattığını belirtti.

Açıklamanın şehit ailelerini de derinden etkilediğini dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

“Kim terör örgütü seviciliği yapıyorsa, kim kapalı kapılar ardında pazarlık yapıyorsa, başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere bu kişilere ve temsilcilerine haklarımızı helal etmiyoruz. Terörden beslenen PKK ve uzantıları ile tüm devlet düşmanlarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Hiçbir siyasi partide de terör sevici istemiyoruz.”

Emre Öztürk
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.