Dolar 32,4923
Euro 34,9263
Altın 2.438,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Ankara Gölbaşı’nda bayram öncesi temizlik mesaisi

Ankara Gölbaşı’nda bayram öncesi temizlik mesaisi
2

Ankara’da Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi yoğun temizlik mesaisine başladı. Gölbaşı sokakları bayram öncesi temizlikle ışıldadı.

Kurumsal Web Tasarım

ANKARA (İGFA) – Ramazan Bayramı öncesi Gölbaşı sokaklarını ışıl ışıl yapan Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının gelişiyle de temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün özellikle salgın döneminde daha dikkatli ve özverili çalıştığının altını çizen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ”Tüm Müslüman alemi için oldukça önemli olan Ramazan Bayramı için Gölbaşımızı en temiz hali ile vatandaşımız ile buluşturacağız“ dedi.

Gölbaşı sokaklarının temizliği ve vatandaşın sağlığı için hız kesmeden çalışan temizlik ekiplerinin, Gölbaşılıların bayram boyunca huzur ve refah içinde olmasını sağlamak için etkin çalışmalar yürütmeye devam ettiğini ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ev ve iş yerlerinden çıkan atıkların toplanması başta olmak üzere, çevre temizliği ve diğer sorumluluk alanlarındaki çalışmaları da titizlikle yürüttüğünü söyledi.

Gölbaşı’nda en önem verdikleri konuların başında temizlik geldiğine dikkat çeken Başkan Şimşek, “2019 yılında halkımızın takdiri ile seçildiğimiz günden bugüne kadar Gölbaşımızda her anlamda büyük çalışmalara imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Sağlığın önemini bir kez daha anladığımız bugünlerde, amacımız hem çevremizi temiz tutmak hem de gelecek nesillere daha güzel ve temiz bir Gölbaşı bırakmak. Temizlik İşleri Müdürlüğü’müzde çalışan ve üstün bir başarıyla vatandaşımıza hizmet götüren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.