Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

‘Altın Artemis’ için yarışacak develer belli oldu

‘Altın Artemis’ için yarışacak develer belli oldu
2

41. Uluslararası Efes Selçuk Deve Güreşleri Festivali’ne kısa bir süre kala çatım listeleri belli oldu. 160 devenin katılacağı güreşte Altın Artemis için yarışacak pehlivan develerin isimleri de belirlendi.

Kurumsal Web Tasarım

İZMİR (İGFA) – Güreş severlerin yakından tanıdığı Umurlu’dan Numberone – Bayramiç’ten Kuzeyidalı,  Atça’dan Nirvana Karagöz – Işıklı’dan Efedemirci, Armutlu’dan Küçük Efsane – Körüktaşın’dan Padişah Karaali, Atça’dan Onurbey – Ezine’den Kurtkardeş 17, Aydın’dan küçükgezer – Bağyurdu’ndan Türker adlı develer Altın Artemis için güreşecekler.

Deve güreşlerinin Kırkpınar’ı olan Efes Selçuk Deve Güreşleri Festivali bir kez daha güreş severleri Efes Selçuk’ta buluşturuyor. 41. Efes Selçuk Deve Güreşleri Festivali kapsamında deve güreşleri kadar yerleşmiş bir gelenek olma yolunda ilerleyen Altın Havan En Süslü Deve Yarışması da 11. Kez 14 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’de İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek.

15 Ocak Pazar günü Pamucak Güreş Arenası’nda saat 10.00’da 41. Uluslararası Efes Selçuk Deve Güreşleri Festivali başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.