Dolar 32,4881
Euro 34,8100
Altın 2.488,38
BİST 9.554,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

AK Parti Bursa Nilüfer İlçe teşkilatı iftar düzenledi

AK Parti Bursa Nilüfer İlçe teşkilatı iftar düzenledi
2

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Nilüfer İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği İftar programına katıldı. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Nilüfer İlçe teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan yöneticilerin biraraya geldiği İftar programında fikir ve tecrübe alışverişinde bulunuldu.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA İGFA- Bursa Büyükşehir Belediyesi Doburca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem, yaptığı açılış konuşmasında Nilüfer ilçe teşkilatında Bursa’nın ve Türkiye’nin güçlü geleceği için çalışan her kademeden, her dönemden teşkilat mensubuna teşekkür etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’da yaptığı konuşmada AK Parti teşkilat mensuplarının aktif görevde olsun olmasın her zaman partilerinin Türkiye’nin önüne serdiği vizyon ve hedeflerin hizmetkarı olduklarını söyledi. Bu gerçeğin en güzel örneklerinden birinin gerçekleştirilen programla sergilendiğini ifade eden Başkan Gürkan, “Çok şükür her zaman olduğu gibi bu Ramazan’da da birlik ve beraberliğimizle örnek olmaya devam ediyoruz. Tek derdi Türkiye olan AK Yürekler olarak saha çalışmalarımızla, gerçekleştirdiğimiz ve katıldığımız programlarla şehrimizin her noktasın her kesimden halkımızla Ramazan’ın bereket ve huzurunu paylaşıyoruz. Çok şükür bu yılda AK Teşkilatlar olarak Bursalı Hemşehrilerimizle içi içe dolu dolu bir Ramazan geçiriyoruz. Bu şevkimiz ve heyecanımız hep birlikte güçlü Türkiye vizyonumuz ve gelecek kuşaklara her alanda kalkınmış bir ülke emanet etme arzumuzun önünü tamamen açacak olan 2023 seçimlerinde halkımızında güven ve desteğiyle bizlere yeni ve çok önemli bir zafer kazandıracaktır. Bu yolda bizlerle yürüyen, desteğini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.