Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde yolunda çevre düzenlemesi

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde yolunda çevre düzenlemesi
2

Kocaeli Büyükşehir Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yeni yapılan Şehir Hastanesi yolu üzerinde çevre düzenlemesi başlatıldı.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü ve Şehir Hastanesi yolu için çevre bakım işleri başlatıldı. İzmit Yeşilova mevkiinde yapılan Şehir Hastanesi yolu üzerinde yaklaşık 40.000 metrekare alanda çevre düzenlemesi yapılıyor. Park ve Bahçeler ekibi bölgede sulama kanalları için kazı çalışmaları yapıyor.  Ekipler son olarak bağlantı yolları düzenleme işi dolgu alanında, ağaçlandırma çalışmalarına başladı. Büyükşehir ekipleri, sahada çalışmalarına devam ediyor.

ÇALIŞMALAR HIZLA İLERLİYOR

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü ve Şehir Hastanesi yolu üzerinde Park ve Bahçeler ekiplerinin çevre bakım hizmetleri kapsamında yürütmüş olduğu çalışmalarda 3 ekskavator ve yaklaşık 30 kişi görev yapıyor. Bir yandan sulama hattı kazıları yapılırken, bir yandan ağaçlandırma işlemine geçmek adına ağaçların dikileceği bölgede çukur açma ve temizleme çalışmaları yapılıyor. Bu aşamada toprak serimi ve toprak tesviyesi yapıldı. Yaklaşık 40 kamyon hafriyat aktarıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.