Dolar 32,5044
Euro 34,8105
Altın 2.489,79
BİST 9.543,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

AK Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım “Bu şehir bu ihaneti unutmaz”

AK Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım “Bu şehir bu ihaneti unutmaz”
2

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzası ile görevden alınan CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in yaptığı basın açıklamasının ardından Semih Şahin’e “Bu şehir bu ihaneti unutmaz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) – İçişleri Bakanlığınca Bilecik Belediyesi’ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle geçici olarak görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı CHP’li Semih Şahin, bugün Bilecik’te basın toplantısı düzenlemişti.

Görevden alınan Belediye Başkanı Semih Şahin’in basın toplantısı sonrası AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Başkan Şahin’e “Yaptıklarınızdan utanmıyorsunuz, üstelik milletin aklıyla alay eder gibi sürekli biz gülmeye devam edeceğiz diye algı yapmaya çalışıyorsunuz! Bodrum’ daki villanızda keyif yaparken gülmeye devam edersiniz tabi! Ama inanın Bilecik halkı gülmüyor!

Siz sadece bu şehir de yaşayan insanların paralarını çalmadınız üç yılda geleceklerini de çaldınız. Bilecik’in şansı diye çıktığınız bu yolda bu şehrin hayallerini yıktınız.

Kısa sürede Bilecik’ i düşürdüğünüz halden utanmalısınız. Bilecikli esnafların, iş insanlarının vicdanlarında açtığınız yaraları hatırlarsanız gülmeye devam edemeyeceğinizi anlarsınız! Geldiğiniz günden beri seçildiğiniz makamın ağırlığını ne kendiniz ne ekibiniz anlayamadı, kaldıramadı da! Geçiçi alınan kararın, yargı süreci ile tamamlandığında er yada geç adalet yerini, sizlerde ettiklerinizi bulacaksınız!

Birde yüzünüz kızarmadan Bilecik halkı beni destekliyor diyerek tekrar seçim kazanma hayalleri kuruyorsunuz. Bırakın kazanmayı artık Bilecik’ ten aday bile olamazsınız! Sizi ne Bilecik halkı destekliyor ne de emekleriyle o koltuğa sizi oturtan partinizin kademeleri! Sizi sadece yanınızda avantayla tuttuğunuz üç beş bankamatik memuru destekliyor. Daha durun bunlar iyi günleriniz insan içine çıkamayacaksınız. Bu şehir bu ihaneti unutmaz!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.