Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Afyon’da bıçaklı kavga! Kafasından tutup sırtına bıçak sapladı!

Afyon’da bıçaklı kavga! Kafasından tutup sırtına bıçak sapladı!
2

Afyon’da bıçaklı kavga! Kafasından tutup sırtına bıçak sapladı! Afyon’un Şuhut ilçesinde iki grup arasında bıçaklı kavga meydana geldi. Kavga esnasında, bir genç yere düşen bir kişinin kafasından tutup sırtından bıçakladı.

Kurumsal Web Tasarım

Kavga, Şuhut Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Öne sürülen bilgiler doğrultusunda, Ümit A., İscehisar ilçesinden gelen bir kadınla birlikte yaşamaya başladı. Bu durum karşısında duruma öfkelen kadının yakınları ise dün gece geç saatlerde Ümit A., ile görüşmek için Şuhut ilçesine geldi. Cumhuriyet Meydanı’nda görüşen şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ümit A., ile yanında bulunan arkadaşı ve diğer grup üyeleri kavga etmeye başladı. Çevredeki vatandaşlar kavgaya karışanları ayırmaya çalışırken Ümit A., bıçaklandı ve kanlar içinde kaldı. Olay sırasında Ruhi S., kavga ettiği Ümit A.’nın yere düştüğünü görünce Ümit A.’nın kafasından tutup bıçağı sırtına sapladı.

Kavganın ardından Ruhi S., ve yanındaki kişiler olay yerinden kaçtı. Vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanarak yaralanan Ümit A., ise olay yerine gelen ambulans ile Şuhut Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kavgayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Son dakika Afyon
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.