Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 19°C

Afyonkarahisar CHP belediyeciliğiyle gerçek hizmete kavuşacak

Afyonkarahisar CHP belediyeciliğiyle gerçek hizmete kavuşacak
2

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, esnaf ve vatandaşlarla buluştuğu ziyaretlerin ardından “Alan memnun satan memnun lafı mazide kalmış” diyerek çarşı pazarda kimsenin mutlu olmadığına dikkat çekti. Köksal, Belediye Başkanı seçildiğinde hem vatandaşın hem de esnafın sorunlarını çözüme kavuşturacağını söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, yerel seçim öncesi Belediye Başkan adayı olarak başlattığı ziyaret turuna tüm hızıyla devam ediyor. Gündüz ayrı, gece ayrı ziyaretler gerçekleştiren Köksal ve beraberindeki heyet, çarşı pazarda esnaf ve vatandaşların dert ve sıkıntılarını dinliyor. Vatandaşın teveccühüyle Belediye Başkanı seçildiğinde tüm sorunları çözeceğini ifade eden Başkan adayı Köksal, Afyonkarahisar’ın CHP belediyeciliğiyle gerçek hizmete kavuşacağını söyledi. 

KÖKSAL, SEVGİ SELİ İLE KARŞILANIYOR

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı ve CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Fuar Alanı Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Gündüz çarşı pazarda hemşehrileriyle buluşan Köksal akşam saatlerinde de Eşrefpaşa ve Fatih Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Köksal, ziyaret ettiği yerlerde büyük bir ilgi ve sevgi seli ile karşılandı. 31 Mart yerel seçimleri öncesi saha çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Milletvekili olarak bu şehre hizmet etmenin verdiği gururla hemşehrilerinin huzuruna çıktığını belirtti.

Kendisine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Köksal şöyle konuştu: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kürsüye vura vura nefesim tükenene kadar bu şehrin sorunlarını dile getirdim. Bana bu yetkiyi verip Meclise vekil olarak gönderen iradeye layık olmaya çalıştım. Şimdi saha ziyaretlerimde görüyorum ki tarafıma duyulan güveni boşa çıkarmamışım. Hatta o güven katlanarak büyük bir sevgi seline dönüşmüş. Hemşehrilerimin teveccühü bana güç kuvvet veriyor. Gittiğim yerlerde Afyonkarahisar esnafının, halkımızın ne kadar bıkkın ve bitkin olduğunu gözlemliyorum. Bu şehrin insanlarının artık değişim istediğini hissediyorum. Tüm sebeplerle her güne yeni bir heyecan ve azimle başlıyorum.”

ALAN DA SATAN DA MEMNUN DEĞİL

Pazarda alanın da satanın da mutsuz olduğuna dikkat çeken Köksal, açıklamasına şöyle devam etti: “Çarşıda pazarda esnaflarımızla bir araya geldiğimde birçoğu eskisi gibi satış yapamadıklarından yakınıyor. Aynı şekilde pazar ihtiyacını karşılamak üzere gelen vatandaş da alamamaktan yakınıyor. Alan memnun satan memnun lafı mazide kalmış. Şimdi artık alan da satan da memnun değil. Hayat pahalılığı karşısında ekonomi çarkını zar zor döndüren hemşehrilerime umut olmak için bu yola çıktım.”

HER SOFRADA ADI GEÇECEK BİR BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Belediye Başkan Adayı Köksal, belediyede kararların ilgili meslek temsilcileriyle istişarelerin ardından alınacağını vurgulayarak şöyle devam etti: “Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde alacağımız her türlü kararda ilgili meslekten temsilcilerin de payı olacak. Pazar esnafımız için neler yapabiliriz, işlerini nasıl kolaylaştırabiliriz diye birlikte kafa yoracağız. Hemşehrilerimize de kapılarımız sonuna kadar açık olacak. Vatandaşlarımız pazarda tezgahlara uzaktan bakmasın diye ne gerekiyorsa yapacağız. Evde akşam kaynatacağı yemek için pazarın bitmesini, ezik çürük meyve sebzeyi eve götürmeyi bekleyen analarımızı unutmayacağız. Her eve girebilecek, her ocağı tüttürebilecek, her sofrada adı geçecek bir belediyecilik yapacağız.”

BU ŞEHİR İÇİN EN GÜZEL HAYALLERİ BİRLİKTE KURUP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Köksal, akşam saatlerinde Eşrefpaşa ve Fatih Mahalleleri’nde kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Gece gündüz gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin konuşan Köksal, açıklamasına şu ifadelerle son verdi:

“Afyonkarahisar’da 7 gün 24 saat hemşehrilerimizin yanında olan, sorunlara çözüm üreten, Afyonkarahisar için gecesini gündüzüne katan bir belediye başkanı olacağım. Bu bağlamda gündüz ulaşamadığım hemşehrilerime akşam kahvehanelerde ulaşmaya çalışıyorum. Kahvehanelerde şehrimizin sorunlarını masaya yatırıyoruz, istişarelerde bulunuyoruz. Afyonkarahisar’da kadınların evde yaptıkları elişi ürünlerin satışı için yardımcı olacağız. Kadın ve genç işsizliğini çözmek için işyerleri ve fabrikaların açılması için öncü olacağız. Mahallelerin semtlerin ihtiyaçlarını gidermek sorunlarını çözmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Mahallelerimize hizmetlerde ayrımcılık yapmayacağız. Bu şehir için her kapıyı çalmaya, projelerimi anlatmaya devam edeceğim. Bu şehir için en güzel hayalleri birlikte kurup birlikte gerçekleştireceğiz.”