Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

7. Yüksek İnsanî Değerler Ödülleri sahiplerini buldu

7. Yüksek İnsanî Değerler Ödülleri sahiplerini buldu
2

Üsküdar Üniversitesi Seçici Kurulu tarafından 24 altın değeri yaşatmak amacıyla kamuoyu tarafından alanında örnek olan kişi ve kurumlara verilen Yüksek İnsani Değerler Ödülleri, 7’inci kez sahiplerini buldu.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Üsküdar Üniversitesi, Adalet, Dürüstlük, Şefkat ve Merhamet, Şeffaflık, Cesaret, Empati ve Sorumluluk, Güven ve Sadakat, Utanma, Alçakgönüllülük, Yardımlaşma, Helalleşme, Selamlaşma, İçtenlik, Bağışlama, Cömertlik, Fedakârlık, Minnettarlık, Çoğulculuk, Katılımcılık, Özgürlükçülük, Hesap Verebilirlik, Uzlaşmacılık, Yenilikçilik, Vefa gibi 24 altın değeri yaşatmak amacıyla her sene Üsküdar Üniversitesi Seçici Kurulu’nun değer gördüğü kişi ve kurumlara “Yüksek İnsani Değerler Ödülleri”ni takdim ediyor. Bu yılki Üsküdar Üniversitesi 7. Yüksek İnsani Değerler Ödülleri Töreni, pandemi önlemleri kapsamında seyreltilmiş ve fi-jital olarak gerçekleştirildi. Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda düzenlenen törende ödüller sahiplerini buldu.

Geleneksel hale gelen ödüller bu yıl; Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Türkiye’nin ilk klinik nöropsikoloji laboratuvarının kurucusu Psikolog Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, “Mikro Kredi” uygulamasının mucidi Nobel Barış Ödüllü ekonomi profesörü Prof. Dr. Muhammed Yunus, ülkemizde çağdaş psikiyatrinin ve nöropsikiyatrinin kurucusu kabul edilen Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı merhum Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman Uzman, görme engelli motosiklet tamircisi Yılmaz Kazdal, eğitim hayatında zorluk yaşayan çocuklara ve gençlere destek sağlayan Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV), kültür hazinemize değerli katkıları olan şair, yazar, düşünür ve siyasetçi merhum Sezai Karakoç ile yazar, çevirmen, düşünür merhum Cemil Meriç’e takdim edildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, değerlerin kişiyi hayattaki hedefine götüren yol işaretleri olduğunu belirterek bu değerler ile genç kuşaklarda farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Tarhan, pandemiye bağlı great reset ile değerler ve önceliklerin de yer değiştireceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.