Dolar 32,5044
Euro 34,9180
Altın 2.431,84
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Uluçay’dan basın mensuplarına özel lokal ve STK’lar içinde ortak yerleşke projesi

Uluçay’dan basın mensuplarına özel lokal ve STK’lar içinde ortak yerleşke projesi
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘STK Ortak Yerleşkesi’ ve ‘Basın Mensupları Lokali’ projeleri ile ilgili açıklamada bulundu. Uluçay açıklamasında, “Gecesini gündüzüne katarak şehrimizi tanıtmak için emek sarf eden basın çalışanlarımızın ve toplumumuzun gelişmesine önemli katkı sunan STK’larımızın her zaman yanlarındayız” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Uluçay açıklamasında, “Şehrimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarımıza (STK) hizmet verecek ortak bir yerleşke inşa edeceğiz. Yerleşke içerisinde sivil toplum kuruluşu üyelerimizin faydalanabileceği konferans salonu, toplantı salonları, eğitim salonları, kafeterya, ücretsiz Wİ-Fİ ve ortak buluşma alanları yer alacak. Bir diğer projemiz olan basın mensuplarımızın için yapacağımız lokalimiz şehrimizde bulunan basın mensuplarımızın bir araya gelerek sosyal faaliyetlerde kullanabilecekleri bir binayı kendilerine tahsis edeceğiz. Yine bu bina içerisinde kafeterya ve toplantı salonu olarak kullanabilecekleri alanlar oluşturacağız. Aynı zamanda basın mensuplarımız belediyemiz sosyal tesislerinden %25 indirimli faydalanacaklar” dedi.

Uluçay sözlerine şöyle devam ederek, “Gerçekleştireceğimiz her iki projemizde Afyonkarahisar’ımızın sosyal dokusunu güçlendirecek ve sivil toplum kuruluşu üyelerine ve basın mensuplarımıza ihtiyaç duyduğu hizmetleri daha etkin bir şekilde sunmamızı sağlayacak. Hem STK’larımız hem de basın mensuplarımız toplantı ve etkinlerini kendilerine ayıracağımız alanlarda gerçekleştirmek imkânı bulacaklar. Gecesini gündüzüne katarak şehrimizi tanıtmak için emek sarf eden basın çalışanlarımızın ve toplumumuzun gelişmesine önemli katkı sunan STK’larımızın her zaman yanlarındayız” dedi.