Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
BİST 9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

54 bin sanatsever ArtAnkara’da buluştu

54 bin sanatsever ArtAnkara’da buluştu
2

Ato Congresium da gerçekleştirilen 8.ci ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı sanatseverlerin yoğun ilgisiyle beş günde 54 bin ziyaretçiyi ağırladı, görkemli anlara sahne oldu.

Kurumsal Web Tasarım

ANKARA (İGFA) – ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı, 102 katılımcı çatısı altında 33 ülkeden bini aşkın sanatçının 4 bin 500 civarında sanat eseri ile sanatseverleri ağırladı.

32 canlı performans, 18 panel, 12 dinleti ve söyleşi ile unutulmaz anlara sahne olan ArtAnkara, Ankaralılara festival tadında bir organizasyon yaşattı.  

Fuar kapsamında geleneksel olarak verilen Sanatçı Onur Ödülü’nün kazananı Zafer Gençaydın olurken, Kurum Onur Ödülü’nü İmoga Müzesi ve Sanata Katkı Onur Ödülü’nü ise Lucien Arkas aldı.

2019 yılının ziyaretçi sayısını geçerek bir rekora imza atan ArtAnkara ilgili konuşan Atis Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül, fuara gösterilen yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hatırlanacağı gibi 2020 yılında fuarın ikinci gününde ilan edilen pandemi sonrası bir önceki yıla nazaran yüzde 65 oranında ziyaretçi kaybeden ArtAnkara’yı 2021 yılında, yüzde 55 artışla 28 bin kişi tarafından ziyaret etmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.