Dolar 32,3160
Euro 35,0944
Altın 2.294,93
BİST 9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kocaeli İzmit Belediyesi şehit ailelerini yalnız bırakmadı

Kocaeli İzmit Belediyesi şehit ailelerini yalnız bırakmadı
2

Şehitlerimizin anısını yaşatan birçok çalışmaya imza atan İzmit Belediyesi, 14-20 Nisan Şehitler Haftası kapsamında da üst yönetim ekibiyle şehitlerimizin ailelerini ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi üst yönetim ekibi, 14-20 Nisan Şehitler Haftası’nda ilimizdeki şehit ailelerini unutmadı. Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın ile Meclis Üyesi Halil İnciel, Amasya’da şehit olan Er Bahattin Tuna’nın eşi Behire Tuna ile oğlu Sabahattin Tuna’yı ziyaret etti. Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Baştürk ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer, Şırnak’ta şehit düşen Piyade Er Ergün Köncü’nün Zeytinburnu Mahallesi’nde yaşayan babası Mehmet Köncü ve annesi Feride Köncü’ye ziyarette bulundu. 

Koordinatörler Ozan Aksu ve Hakan Yalçın, Çınar Ekibi üyesi Tayfun Demir ile Şırnak’ta şehit düşen Piyade Çavuş Ahmet Yakut’un babası Mehmet Yakut ile bir araya geldi. Şehit yakınlarına minnet duygularını ileten İzmit Belediyesi üst yönetim ekibi, ailelere çeşitli hediyeler verdi. Şehit aileleri de kendilerini unutmayarak ziyaretlerine gelen İzmit Belediyesine teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.