Dolar 32,5987
Euro 34,8108
Altın 2.496,49
BİST 9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

30 Bi̇n Ki̇şi̇ Zeynep Bastık Konseri̇yle Coştu

30 BİN KİŞİ ZEYNEP BASTIK KONSERİYLE COŞTU

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan ’100. Yıl Kurtuluş Festivali’nde sahne alan Zeynep Bastık, sevilen şarkılarını Bilecikliler için seslendirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Cumhuriyet Mahallesinde Cumhuriyet meydanını dolduran binlerce kişi, Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Renkli ve güzel görüntülerin yaşandığı konseri Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu ve dernek yöneticileri ile çok sayıda vatandaş izledi.

‘’Kurtuluşumuzun 100’üncü yılı kutlu olsun’’

Konser sonunda sahneye çıkan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Zeynep Bastık ve ekibine teşekkür ederek, performansları ile Bileciklilere güzel bir gece yaşattıklarını söyledi. ’100. Yıl Kurtuluş Festivali’nin bir hafta boyunca devam ettiğini hatırlatan Başkan V. Subaşı, ‘’Öncelikle bizlere özgürlüğümüzü veren kurtuluşumuzun mimarı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum. Bir haftadır gençlerimizle birlikte keyifli bir festival yaşadık. Zeynep Bastık ve ekibine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Sanatçı Zeynep Bastık ise Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayarak, Bilecik’in coşkulu sanatseverleriyle bir arada olduğu için büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Başkan V. Subaşı, konuşmasının sonunda Bilecik seramiği üzerine yansıtılmış Atatürk portresinin olduğu hediyeyi Zeynep Bastık’a takdim etti.

Kılıçdaroğlu, Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılını kutlama mesajı gönderdi

Konser öncesi ayrıca Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan gelen kutlama mesajları okundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.